Energiecontract

Via onderstaande link kunt u zelf de meest gunstige energieleverancier vinden.

Wij adviseren om jaarlijks, een maand voor afloop van het energiecontract, de berekening te herhalen (zet dit in uw agenda!). Door telkens de goedkoopste aanbieder te kiezen bent u altijd verzekerd van het meest gunstige contract. Let er hierbij op dat u het welkomsgeschenk alleen ontvangt indien u wisselt van energieleverancier. Deze korting wordt niet uitgekeerd aan bestaande klanten (wel als u een jaar bent weggeweest).

Met ingang van 1 januari 2021 verlaagt de overheid de belasting op energie. Dit zit voornamelijk in de teruggave op energiebelasting die wordt verhoogt van € 527 naar € 558.

Uw jaarlijkse energiegebruik vindt u op de jaarafrekening van uw energiebedrijf. Om energieleveranciers met elkaar te vergelijken vult u uw verbruik in bij Personaliseer. U krijgt een overzicht met de kosten per energieleverancier waarin de goedkoopste bovenaan staat (dit is inclusief de belastingverlaging van 2021).

U kunt zich hiervoor aanmelden via de knop Bekijken en daar uw aanmelding afronden. Uw contact met de huidige leverancier wordt automatisch netjes beëindigd door de nieuwe leverancier. U hoeft verder niets te doen.

Let op: heeft u nog een vast energiecontract bij een andere leverancier? Geef dan een ingangsdatum door die aansluit op uw huidige contract. Zo voorkomt u een opzegboete bij uw huidige leverancier.